Laatste nieuws

Hoi allemaal!
Even een laatste update over hoe het gaat met Loena en de pups. Ik zit weer ietsje later dan gepland achter de computer, omdat ik vandaag “even” puin heb geruimd in ons huis, want dat was een beetje blijven liggen met alle consternatie de afgelopen dagen. En aangezien ik ook nog vakantiewas enzo had liggen (die tante Wil wel grotendeels al voor me gestreken had gisteren, luxe!) was het al met al een behoorlijke klus. De kids moesten zichzelf maar vermaken, dus gaf Arwen een optreden voor Nemo toen ze meedeed met de DVD van High school musical 2. Ze had voldoende inspiratie opgedaan in Disneyland, want daar waren 2 High school musical shows. En Nemo is altijd dankbaar publiek voor zijn zusje :-) !
Maar goed, om ongeveer 4 uur was ik klaar met ruimen en ik besloot nog even snel langs Het Stadshart te gaan om cadeautjes te kopen voor Rik en Daan, want die 2 vriendjes van Arwen vieren volgende week hun feestje en daar mag Arwen bij zijn. Het leek me wel handig om dit vast in huis te hebben, want het wordt dadelijk nog druk genoeg!
Dus de kids en ik nog even op de valreep daar naar toe, en om kwart over 5 stond ik bij Bart Smit. Cadeautjes gekocht en natuurlijk ook nog e.e.a. voor Arwen en Nemo, ach, het is vakantie! Wij gingen daarna weer met de lift naar boven en ik bedacht me bij Perry Sport nog even een petje te kopen voor Patrick, omdat hij het zijne in Disneyland was kwijt geraakt. Toen ik wilde afrekenen, kwam ik tot de ontdekking dat mijn portomonnee weg was. Nu ben ik daar eerlijk gezegd nooit zo zuinig op, dus ik graven in mijn tas, nee hoor, niets. Terug gehold naar Bart Smit (Arwen en Nemo vonden het allemaal wel komisch en Arwen won van mama, dus dat was geweldig), maar ook daar lag hij niet meer. Natuurlijk geen telefoon bij me (ik ben nog uit de middeleeuwen), maar ik mocht van de meisjes die bij Bart Smit stonden even bellen, dus meteen Pat gebeld die de pas blokkeerde (fijn, kun je meteen een week geen geld meer opnemen).
En het leukste was; mijn parkeerkaart zat ook in mijn portomonnee (die was ik vorige keer een beetje kwijt, dus extra zorgvuldig weg gestopt, normaal gesproken gooi ik ‘m altijd los in mijn tas), gelukkig kon ik, na het verhaal te hebben uitgelegd, de garage uit zonder bewijs van aangifte. Want ik wilde eerst de kids thuis brengen voordat ik naar het politiebureau ging.
Eenmaal daar bleek portomonnees pikken de nieuwe Zoetermeerse nationale sport, want er stonden tegelijk met mij nog 4 mensen die ‘m kwijt waren, zowel in het Stadshart als winkelcentrum Rokkeveen. Dusse… let goed op! Gelukkig zaten er verder geen belangrijke papieren in, alleen een aantal passen die zonder verdere ellende geblokkeerd konden worden. Erger vind ik dat er foto’s inzaten die me dierbaar waren en ook onvervangbaar van Nala, Boy en Patrick in zijn jonge jaren en van de kids. En dat gaat bovendien niemand iets aan… maar goed, we gaan gewoon maar door! Het gaat op het moment even allemaal aan één stuk door!
Maar waar iedereen nu eigenlijk benieuwd naar is (want ik loop weer eens uit) natuurlijk, is hoe het met Loena en pups gaat. Wel, GOED! Alle pups doen het prima en de eerste kritieke fase zijn ze nu door. De koorts bij Loena was iets gezakt, nog wel verhoging, 38,6. Maar ze is heel levendig en vrolijk, dus het zal waarschijnlijk allemaal wel loslopen. Toch moet je met labradors altijd wel uitkijken, want ik weet dat Nala onder de meest extreme omstandigheden gewoon vrolijk door bleef gaan. Behalve als ze bij de dierenarts was, dan was het een muts eersteklas al was er niets aan de hand!
Ik heb Mar gebeld, maar ben vandaag niet langs geweest, voor de rust van Loena en ook van Mar en haar gezin, want die stalken we op het moment een beetje ;-) ! Loena is echt een lief moedertje, alleen gaan ze soms nogal lomp een beetje op een puppie zitten, maar die laat dit dan luidkeels horen en dan staat ze gauw weer op. Ze kunnen dus nu al voor zichzelf opkomen!
We houden jullie van alles op de hoogte en Pat moet de foto’s regelen, want dat kan ik niet. Cindy en René hebben al gevraagd naar de foto’s van de twee teefjes, want die willen nog een labjesvriendinnetje voor hun stoere chocolab Quilty. Dus 1 teefje heeft waarschijnlijk al nieuwe baasjes en een pleegbroer EN een eigen bank! En of we zelf zo sterk zijn om ze allemaal weg te doen…???
Liefs, Manja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *